Monthly Archive: May 2020

May 02

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУБЕ КУЗМАНОСКИ РАЗЛИКАТА ОД ПЛАТАТА ДО 14.500 ДЕНАРИ ЌЕ ЈА ДОНИРА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОВИД-19

Почитувани сограѓани , Солидарноста е лично право и морална должност на секој од нас. Токму сега , во овие кризни времиња кога нашата држава и граѓаните се исправени пред предизвикот на пандемијата и секојдневно се носат со последиците од истата и кога сите капацитети и ресурси се насочени кон побрзо надминување на кризата од Ковид-19, …

Continue reading »

» Newer posts

css.php