Daily Archive: May 26, 2020

May 26

Се укинува забраната за движење

Почитувани граѓани, Врз основа на анализите и препораките на Комисијата за заразни болести, Владата ги донесе следните одлуки; ▶️ Од утре, 27 мај, целосно престанува “полицискиот час”. ▶️ Од четврток, 28 мај отпочнуваат со работа угостителските објекти по протокол за нивна работа во отворените делови, односно терасите на овие објекти, а работата во затворените делови и во …

Continue reading »

css.php