Daily Archive: May 20, 2020

May 20

Градоначалниците Гулевска и Кузманоски на онлајн средба со младите од Интерактив

Здружението за меѓународна младинска соработка ИНТЕРАКТИВ – Битола во рамките на проектот: „Примена на ИТ алатки за комуникација во функција на психо-социјална поддршка и мотивација на младите луѓе во руралните средини во Пелагонискиот регион во време на Ковид 19“ ја реализира интерактивната онлајн работилница на тема: Стратегии за справување со стресот во време на пандемија и …

Continue reading »

css.php