«

»

May 14

Протокол за организација на работни состаноци

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Протокол за организација на работни состаноци, обуки, курсеви и семинари, дел од Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот.

Повеќе на 👉 vlada.mk/protokoli-koronavirus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php