Daily Archive: May 14, 2020

May 14

Протокол за организација на работни состаноци

Протокол за организација на работни состаноци, обуки, курсеви и семинари, дел од Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот. Повеќе на 👉 vlada.mk/protokoli-koronavirus

css.php