Daily Archive: May 13, 2020

May 13

ИЗРАБОТЕНА ТЕХНИЧКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ТРИ ЛОКАЛНИ УЛИЦИ

Во рамки на Проектот за подобрување на општинските услуги (МСИП), финансиран со заем од Меѓународната банка за обнова и развој-Светска банка, Општина Новаци доби изработена комплетна техничка документација за реконструкција на три улици во општина Новаци.

css.php