Daily Archive: May 8, 2020

May 08

Функцијата носи и морална одговорност.

Во овој кризен период, ние, избраните функционери од граѓаните ја имаме таа морална обврска да покажеме солидарност и хуманост. Како што најавив така и постапив, одговорно и достојно разликата од мојата плата до 14.500 денари за месец април ја уплатив на сметката на Солидарниот фонд за справување со Ковид-19. Да останеме посветени до крај во …

Continue reading »

css.php