Daily Archive: May 7, 2020

May 07

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Дарувањето крв е одраз на хуманоста и спасувањето на нечиј живот . Потребата од вакво хумано дело масовно е препознаена од граѓаните на општина Новаци .

css.php