Daily Archive: May 4, 2020

May 04

СО НОВАТА МЕХАНИЗАЦИЈА ДО НАВРЕМЕНО И КВАЛИТЕТНО СЕРВИСИРАЊЕ НА УСЛУГИТЕ КОН ГРАЃАНИТЕ

Инвестирањето во нова и суфистицирана механизација и опрема значи и квалитетно сервисирање на услугите на граѓаните.

May 04

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ОПШТИНА НОВАЦИ !

Општина Новаци во соработка со Институтот за трансфузиона медицина од Скопје и Црвениот крст на Р С Македонија , ја организира првата крводариделска акција која ќе се одржи на 07 Мај 2020г(четврток) во период од 09,00 до 15,00 часот во просториите на општинската зграда (општинска сала- I кат).

css.php