Daily Archive: April 26, 2020

Apr 26

ПРОЛЕТНА ОФАНЗИВА ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ЈАВНОТО ЗЕЛЕНИЛО И ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНАТА ЧИСТОТА

И во време на пандемија ,во недела, за време на полициски час ,кога сите остануваат дома,Општина Новаци заедно со екипи од ЈКП Комунална Хигиена од Новаци остануваат силно посветени на одржувањето на јавната чистота ,сервисирње на граѓаните и уредување на јавното зеленило .

css.php