Daily Archive: April 18, 2020

Apr 18

ВЕЛИГДЕНСКА ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА НОВАЦИ, ЉУБЕ КУЗМАНОСКИ ДО ХРИСТИЈАНСКИТЕ ВЕРНИЦИ

Почитувани верници од христијанска вероисповед! Почитувани сограѓани! Живееме тешки денови, период во кој животот на луѓето е во сериозна опасност насекаде во светот, па и кај нас. Годинава, за жал, овој голем и светол празник Великиот ден – Воскресение Христово ќе го дочекаме во поинаква атмосфера, обременети со заканата од КОВИД-19 што налага и промена …

Continue reading »

css.php