Daily Archive: April 16, 2020

Apr 16

Известување до граѓаните на Општина Новаци

📣Општинскиот кризен штаб и Оперативниот штаб од општина Новаци стојат на располагање на сите граѓани од општина Новаци ,вклучувајќи ги и земјоделците кои немаат дозволи за движење на територија на општина Новаци за време на полицискиот час во деновите од Петок(17.04.2020) од 16:00ч до Вторник(21.04.2020) 05:00ч. Општински Кризен Штаб-Новаци Оперативен Штаб ☎Контакт:078/282-388 👉Доставата на најнеопходните …

Continue reading »

css.php