«

»

Apr 13

Дезинфекција во секое населено место во општина Новаци

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Сите да го дадеме својот придонес,граѓаните со почитување на мерките и препораките за заштита на нивното здравје , а ние , институциите со исполнување на нашите обврски во одржувањето на јавната хигиена и другите мерки за заштита од корона вирусот.

Јавното здравје е заедничка одговорност!

Дезинфекција во секое населено место во општина Новаци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php