Daily Archive: April 13, 2020

Apr 13

Дезинфекција во секое населено место во општина Новаци

Сите да го дадеме својот придонес,граѓаните со почитување на мерките и препораките за заштита на нивното здравје , а ние , институциите со исполнување на нашите обврски во одржувањето на јавната хигиена и другите мерки за заштита од корона вирусот.

Apr 13

Информација за електронска платформа pomagame.mk

Почитувани,  Лансирана е новата веб страница www.pomagame.mk!  На неа се поставени информации од сите општини со краток опис за услугите што ги нудат во услови на КОВИД 19, како и кратка видео обука за сите ангажирани лица.

css.php