«

»

Apr 09

Состанок на кризен штаб на општина Новаци

Почитувани, општинскиот кризан штаб за заштита и спасување на Новаци на ден 07.04.2020 година одржа состанок во просториите на општина Новаци, во врска со превземените мерки и активности за спречување на ширење на болеста COVID-19 (корона вирус). Во продолжение записникот и донесените одлуки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php