Daily Archive: April 9, 2020

Apr 09

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ!!!

  МЗШВ: Правила за движење на земјоделците во време на забрана за движење Во однос на новата забрана за движење што ја донесе Владата на Република Северна Македонија, а којашто стапува во сила од денеска (среда 08.04.2020), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги известува земјоделците:

Apr 09

Состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување

Извествување од одржан состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување на ден 07.04.2020 година во врска со донесените одлуки , решенија , превземените превентивни мерки и активности од ширење на болеста Covid-19(коронавирус) на територија на општина Новаци .

Apr 09

Состанок на кризен штаб на општина Новаци

Почитувани, општинскиот кризан штаб за заштита и спасување на Новаци на ден 07.04.2020 година одржа состанок во просториите на општина Новаци, во врска со превземените мерки и активности за спречување на ширење на болеста COVID-19 (корона вирус). Во продолжение записникот и донесените одлуки.

css.php