Daily Archive: April 8, 2020

Apr 08

ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!!

Од денеска стапува во сила новата забрана за движење што ја донесе Владата на Република Северна Македонија, поради коронавирусот. #МЗШВ ги известува земјоделците: 📍Земјоделците што имаат работни обврски на своите земјоделски површинии на фармите, а кои се наоѓаат во атарот (место на живеење) на селото во коешто живеат, можат да се движат за време на забраната за …

Continue reading »

css.php