Daily Archive: April 2, 2020

Apr 02

Во Општина Новаци деноноќно се работи на проодност на патиштата по новиот снег

Eкипи од ЈКП “Комунална Хигиена” од Новаци втор ден  се на терен и интензивно работат на расчистување на локалните улици и патишта на територијата на Општина Новаци . И денеска се интензивираат активностите со цел до секое населено место да има проодни патишта.

css.php