Daily Archive: March 21, 2020

Mar 21

ОПШТИНА НОВАЦИ ЗАПОЧНА СО ПРОЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ НА ДИВИ ДЕПОНИИ

Општина Новаци заедно со ЈКП “Комунална Хигиена” од Новаци започнаа со пролетна акција за чистење на дивите и времените депонии во Новаци и во други населени места .

Mar 21

ОПШТИНА НОВАЦИ ПРОДОЛЖУВА СО ПРЕВЕНТИВНИТЕ МЕРКИ

Општина Новаци со екипи од ЈКП “Комунална Хигиена” -Новаци продолжува со превентивните мерки против Covid-19 (коронавирус), со миење на локалните улици, дезинфекција на јавни површини и објекти.

css.php