Daily Archive: March 15, 2020

Mar 15

АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА НОВАЦИ

Општина Новаци упатува апел да се почитуваат препораките и законските одредби донесени од страна на Владата на Република Северна Македонија како и препораките дадени од страна на Општина Новаци . Се апелира до сите граѓани од општина Новаци да се однесуваат одговорно кон своето и кон здравјето на сите останати во заедницата бидејќи Јавното здравје …

Continue reading »

css.php