«

»

Mar 13

Одлука за градење и општ акт за с.горно Агларци

Почитувани, одлуката за утврдување на услови за начинот на градење во село горно Агларци, општина Новаци, за кое нема урбанистички план како и Општиот акт за село горно Агларци можете да ги најдете во делот Урбанизам на веб страната на општина Новаци, одосно на следниот ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php