Daily Archive: March 13, 2020

Mar 13

Одлука за градење и општ акт за с.горно Агларци

Почитувани, одлуката за утврдување на услови за начинот на градење во село горно Агларци, општина Новаци, за кое нема урбанистички план како и Општиот акт за село горно Агларци можете да ги најдете во делот Урбанизам на веб страната на општина Новаци, одосно на следниот ЛИНК.

Mar 13

Апел до жителите на општина Новаци

css.php