Daily Archive: March 12, 2020

Mar 12

На средбите со жителите од с.Маково и с.Рапеш

На средбите со жителите од с.Маково и с.Рапеш разговаравме за актуелните состојби во нивните населени места . Заеднички ги детектиравме проблемите , потребите и барањата кои ги имаат жителите од овие две населени места се со цел навремено , брзо и ефикасно решавање на истите. Нашата цел е јасна ! #ОпштинаОтворенаИУслужнаЗаСИТЕ

Mar 12

ОПШТИНА НОВАЦИ НАБАВИ МАШИНА СКИП ЗА СОПСТВЕНИ ПОТРЕБИ

Општина Новаци успешно го заврши вториот проект за подобрување на општинските услуги финансиран со заем од Меѓународната банка за обнова и рaзвој – Светска Банка за набавка на градежна механизација и тоа Скип (Комбинирана машина ровокопач) МСТ М642 Плус и хидраулична надгрдаба плуг за снег 2,5м, камион кипер и камион цистерна. Денес конечно е реализирана …

Continue reading »

css.php