Daily Archive: March 11, 2020

Mar 11

ПРЕКИН НА ВОСПИТНО – ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС ВО ГРАДИНКИ, ОСНОВНО, СРЕДНО И ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ

ПРЕКИН НА ВОСПИТНО – ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС ВО ГРАДИНКИ, ОСНОВНО, СРЕДНО И ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ Почитувани, ❗️Согласно одлуките на Владата на РСМ и Министерството за здравство, Ве известуваме дека од денес , 11.03.2020 година (среда) сите основни училишта на територијата на Општина Новаци вклучувајќи го и Центарот за ран детски развој –“БАМБИ”, времено ќе запрат со воспитно …

Continue reading »

css.php