«

»

Mar 08

Пригодна приредба по повод Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, во Центарот за ран детски развој ” БАМБИ ” од Новаци

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

По повод Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, најмалите од Центарот за ран детски развој ” БАМБИ ” од Новаци , со пригодна приредба со песнички за своите мајки и баби и шарени честитки го честитаа Денот на жената.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php