«

»

Mar 08

По повод 8-ми Март, дечињата од”БАМБИ”ги изненадија вработените од понежниот пол од општинската администрација

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

По повод 8-ми Март, дечињата од Центарот за ран детски развој “БАМБИ” од Новаци со свои ракотворби пријатно ги изненадија вработените од понежниот пол од општинската администрација во Новаци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php