Daily Archive: March 8, 2020

Mar 08

По повод 8-ми Март, дечињата од”БАМБИ”ги изненадија вработените од понежниот пол од општинската администрација

По повод 8-ми Март, дечињата од Центарот за ран детски развој “БАМБИ” од Новаци со свои ракотворби пријатно ги изненадија вработените од понежниот пол од општинската администрација во Новаци.

Mar 08

Пригодна приредба по повод Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, во Центарот за ран детски развој ” БАМБИ ” од Новаци

По повод Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, најмалите од Центарот за ран детски развој ” БАМБИ ” од Новаци , со пригодна приредба со песнички за своите мајки и баби и шарени честитки го честитаа Денот на жената.

css.php