Daily Archive: March 6, 2020

Mar 06

Водата за пиење во Старавина , Градешница , Зовиќ и Будимирци е исправна

Резултатите од анализите направени на водата за пиење од водоснабтителниот систем-селски водовод во селата с.Старавина, с.Градешница, с.Зовиќ и с.Будимирци покажаа дека водата е ИСПРАВНА за пиење.

Mar 06

Посета на с. Гермијан

Го посетивме и с. Гермијан. Со дел од жителите имавме можност да разговараме за актуелните барања и проблеми кои ги има ова село, како и за досега оствареното од страна на локалната, но и на централната власт.

Mar 06

Градоначалникот Кузманоски во посетата на село Арматуш

Градоначалникот Кузманоски при посетата на село Арматуш оствари средба со локалното население каде заедно со претседателот на месната заедница од ова село разговараа за актуелните проблеми кои ги имаат жителите и за се она што им е потребно за нормално функционирање .

css.php