Daily Archive: March 3, 2020

Mar 03

Меморандум за соработка и разбирање во процесот на имплементација на “Проектот за поврзување на локални патишта”

Градоначалникот Љубе Кузманоски и Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески во Владата потпишаа Меморандум за соработка и разбирање во процесот на имплементација на “Проектот за поврзување на локални патишта”. Општина Новаци е една од 80-те општини која влезе во имплементација на проектот “Македонија без кал” со кој ќе се санираат локални патишта и улици …

Continue reading »

css.php