«

»

Feb 10

Денот на руската дипломатија

По повод Денот на руската дипломатија и 117-ет години од смртта на рускиот конзул и дипломат Александар Ростковски ,делегација од општина Новаци положи свежо цвеќе на споменикот “Руски крст” во градскиот парк во Битола.

Ги негуваме традиционалните односи со пријателска Русија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php