Daily Archive: February 9, 2020

Feb 09

Средба со пензионерите од здружението на пензионери од општина Новаци и здружението на жени пензионери “Силата на Бабата” од Новаци

Градоначалникот Љубе Кузманоски заедно со заменик директорот на Фондот за Пензиското и инвалидското осигурување на Северна Македонија г-дин Илија Ивановски , претседателот на здружението на пензионери од Битола г-дин Томе Димитровски и градоначалникот на општина Крушево г-дин Томе Христоски, остварија средба со пензионерите од здружението на пензионери од општина Новаци и здружението на жени пензионери …

Continue reading »

css.php