«

»

Feb 07

Јавен повик

Почитувани, јавниот повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на општина Новаци за 2020 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации, го имате на следниот ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php