Daily Archive: February 7, 2020

Feb 07

Јавен повик

Почитувани, јавниот повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на општина Новаци за 2020 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации, го имате на следниот ЛИНК.

css.php