Daily Archive: February 3, 2020

Feb 03

Општина Новаци на саемот за земјоделска механизација Agrotica 2020

Општина Новаци со свој штанд зеде учество на саемот за земјоделска механизација Agrotica кој се одржува во Солун, Р.Грција од 30.01-02.02.2020г.

css.php