«

»

Jan 24

Изградба на секундарна фекална канализациона мрежа во с.Новаци

Градоначалникот Кузманоски направи увид на веќе започнатите градежни работи за изградба на секундарна фекална канализациона мрежа во с.Новаци во должина од ✅850 м .
Со оваа изградба ќе бидат опфатени 10-тина краци за целосно поврзување на граѓаните во канализационата мрежа.

✅Вредноста на проектот е 2.6 милиони денари обезбедени од Буџетот на општина Новаци .

✅Со овој проект опфатено е и рестартирање на пумпните станици во Новаци .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php