Daily Archive: January 24, 2020

Jan 24

Изградба на секундарна фекална канализациона мрежа во с.Новаци

Градоначалникот Кузманоски направи увид на веќе започнатите градежни работи за изградба на секундарна фекална канализациона мрежа во с.Новаци во должина од ✅850 м . Со оваа изградба ќе бидат опфатени 10-тина краци за целосно поврзување на граѓаните во канализационата мрежа.

Jan 24

Новите штедливи ЛЕД светилки веќе се поставуваат низ општина Новаци.

Општина Новаци ќе добие најмодерен ,најефикасен и најекономичен систем на улично осветлување во регионот согласно договорот за ЈПП.

css.php