Daily Archive: January 10, 2020

Jan 10

Јавна расправа за Нацрт А -Дозволата за усогласување со оперативниот план

Градоначалникот Кузманоски присувствуваше на денешната Јавна расправа за Нацрт А -Дозволата за усогласување со оперативниот план ,организирана од страна на АД ЕСМ -Подружница РЕК Битола. РЕК Битола е на чекор за добивање на А интегрирана дозвола што ќе значи и инвестиции од над 300 милиони евра во еколошки проекти.

css.php