Daily Archive: January 3, 2020

Jan 03

Оглас за јавна расправа

Почитувани, огласот за јавна расправа за Нацрт А – Дозвола за усогласување со оперативен план, РЕК Битола, ја имате на следниот ЛИНК. Линкот до Нацрт А – дозволата го имате ТУКА.

css.php