Daily Archive: January 2, 2020

Jan 02

Повик за поднесување на понуди MSIP2 – Набавка на градежна механизација

Почитувани, повикот за поднесување на понуди во рамките на Вториот проект за подобрување на општинските услуги (MSIP2) за набавка на стоки – Набавка на градежна механзација, го имате на следниот ЛИНК.

css.php