«

»

Dec 25

ЕДУКАТИВНА ПРЕТСТАВА ЗА НАЈМЛАДИТЕ

Во пресрет на новогодишните празници во општинската сала во Новаци се одржа детската претстава “Дружината на Лајко Сезнајко и Дедо Мраз”.Автор на оваа претстава е Никола Сарајлија каде опишува еден ден на животните кои живеат на една фарма.Содржината на претставата имаше едукативен карактер каде истовремено дечињата од ЦОУ Славко Лумбарковски се едуцираа и забавуваа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php