«

»

Dec 24

Се реконструира старата продавница во с.Далбеговци

средства од Буџет на општина Новаци
изведувач МАК СТРОЈ ИНЖЕНЕРИНГ Битола

реализирано уште едно барање на жителите од с.Далбеговци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php