«

»

Dec 14

Администрацијата Чисти

Вработените од општинската администрација од општина Новаци заедно со вработените од ЈКП Комунална Хигиена од Новаци се вклучија во акцијата “Не биди Ѓубре”.
И покрај неповолните временски услови успешно се спроведе планираната акција на чистење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php