«

»

Dec 13

Соопштение

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Согласно препораките од Влада на Република Северна Македонија утрешниот ден ,сабота 14.12.2019(сабота)како работен ден ќе се искористи за вклучување на вработените од општинската администрација од општина Новаци во акција за чистење како дел од еко-акцијата “Не биди ѓубре” .
Ќе се чисти на локации претходно утврдени според оперативниот план за чистење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php