«

»

Dec 11

ЗАВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА САНИТАРНИТЕ ЈАЗЛИ ВО УЧИЛИШТЕТО ВО С.ГОРНО АГЛАРЦИ

 354.000 денари средства од Буџет на општина Новаци
изведувач ЗИМАК ДООЕЛ Братиндол
ги подобруваме условите за непречено одвивање на наставата во сите училишта во општина Новаци

Зборот е збор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php