«

»

Dec 06

Акција за засадување на дрвца во ОУ “Славко Лумбарковски” во Новаци

Во дворот на ОУ “Славко Лумбарковски” во Новаци извршена беше акција за засадување на дрвца.

Претседателот на советот на Општина Новаци Наумче Смилевски, заедно со директорот на ОУ “Славко Лумбарковски” во Новаци, Илче Соклевски, дел од учениците и вработените и дел од месната заедница од Новаци учествуваа во акцијата за засадување на дрвца.

Ваквите акции нека бидат пример за младите генерации и сите заедно да придонесиме за подобра животна средина

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php