«

»

Dec 03

“КУД НОВАЦИ” од Новаци на фолклорниот концерт во Годлево, Бугарија

Настап на “КУД НОВАЦИ” од Новаци на фолклорниот концерт во Годлево,општина Разлог во Р.Бугарија.
КУД НОВАЦИ се постојани промотори на фолклорот и традицијата од нашиот крај претставувајќи ја општина Новаци не само на национално туку и на меѓународно ниво.

Благодарност до градоначалникот Љубе Кузманоски и Советот на општина Новаци кои со финансиска поддршка го овозможија учеството на нашето фолклорно друштво во Бугарија.

Благодарност и до организаторите и добрите домаќини со што членовите од КУД НОВАЦИ од Банско понесоа позитивни моменти

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php