Daily Archive: November 25, 2019

Nov 25

Интерен оглас за унапредување на административен службеник

Интерен оглас бр. 01/2019 за унапредување на административен службеник во општина Новаци ДОПОЛНУВАЊЕ: Одлука за избор на прво рангиран кандидат по Интерен оглас бр. 01/2019 

css.php