Daily Archive: November 12, 2019

Nov 12

ОТЧЕТ 2018/2019 -ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА РЕАЛИЗИРАНИТЕ ПРОЕКТИ И АКТИВНОСТИ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА НОВАЦИ ЉУБЕ КУЗМАНОСКИ

ДВЕ ГОДИНИ ВО СЛУЖБА НА ГРАЃАНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ ОПШТИНА НОВАЦИ Е НА ПРАВ ПАТ

css.php