Daily Archive: October 28, 2019

Oct 28

ИЗГРАДБА НА ВОДОПОИЛО ВО С.РАПЕШ

✅средства од Министерство за животна средина и просторно планирање ✅по програма за распределба на средства остварени по основ на надоместок за произвоство на енергија од фосилни горива ✅по програма за управување со животната средина во однос на влијанието од енергетскиот сектор во општина Новаци за 2019г Изведувач на градежните работи -Интер Триунф Дооел Битола Ги …

Continue reading »

css.php