«

»

Oct 25

Известување за доделување на договор за јавна набавка – Улично осветлување

Почитувани, известувањето за доделување на договор за јавна набавка за јавно приватно партнерство за реализација на проект Модернизација на улично осветлување на општина Новаци можете да го најдете ТУКА, додека одлуката на линкот ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php